Persoonallinen ja palveleva vaateliike Uudenkaupungin sydämessä

Huhtikuussa 2016 Uuteenkaupunkiin perustetun Amalinda Oy:n valikoimaan kuuluu monenlaista ihanaa naisille ja lapsille. Palvelemme teitä osoitteessa Rauhankatu 8 eli bussiasemaa vastapäätä, aivan torin laidalla.

Yrittäjä Tanja Välimäen tausta on ulkomaan kaupassa ja teknisessä myynnissä, mutta työelämässä aika oli kypsä uusille tuulille. Kun kaupungin palvelutarjonta oli kapenemassa entisestään, jalostui monien vaiheiden kautta ajatus vaateliikkeen perustamisesta. ”Haluan osaltani olla säilyttämässä elinvoimaista kotikaupunkia ja sen palveluita. Uskon henkilökohtaiseen palveluun ja asiakassuhteisiin. Kaikki eivät halua ostaa netistä tai matkustaa toiselle paikkakunnalle tekemään ostoksia.”

Haluamme tarjota miellyttävän ostoselämyksen pikkukaupungin kiireettömässä tunnelmassa. Myymälämme on pullollaan silmänruokaa, hypisteltävää ja monenlaisia ihanuuksia. Peruspukeutumisen lisäksi meiltä löytyy myös massamyymälöiden valikoimista erottuvaa vaatetta oman maahantuonnin ansiosta. Parin toimintavuotemme aikana myymälä ja sen valikoima onkin rönsyillyt entistä enemmän omistajansa näköiseksi. Tänään Amalinda tarjoaa naisten ja lasten vaatteita, naisten alusvaatteita sekä luonnonmukaista kosmetiikkaa. Koska kotimainen tuotanto on yrittäjän sydäntä lähellä, pyrimme pitämään valikoimissamme myös nimenomaan Suomessa valmistettuja tuotteita. Esimerkkinä näistä vaikkapa Ruska-lastenvaatteet Lapista sekä Johanna K Design villatuotteet Taivassalosta.

Meille on helppo tulla! Liikkeen tunnistaa helposti iloisen keltaisista teippauksista ja kaupan edestä löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Halutessasi avustamme mielellämme esimerkiksi liivisovituksissa, neuvomme sopivien meikkituotteiden valinnassa tai etsimme juuri sinulle sopivan asukokonaisuuden.

Palvelemme mielellämme myös ryhmiä erilaisten asiakastapahtumien muodossa niin omissa kuin asiakkaiden tiloissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lämpimästi tervetuloa!

amalinda_1250

Amalindan Teija ja Tanja toivottavat teidät tervetulleeksi iloisesti ostoksille!

Kommentit suljettu.