Naisten vaatteet

EHTA.

Yritys itse kuvailee näin: ”Ehta. on aito, alkuperäinen, uniikki ja ainoa. Sitä kaikkea me haluamme tuotteidemme olevan ”

Ehta. -vaatteet ovat joskus värikkäitä, joskus tummanpuhuvia, mutta aina leikkisiä ja hauskoja hyvänmielentuotteita. Vaatteet valmistetaan oman tuotannon luomukankaista. Pääosan kankaista suunnittelee yrittäjä Kati Kraemer. Vaatteet suunnitellaan ja ommellaan Suomessa, kankaat puolestaan valmistetaan Euroopassa, tehtaissa joilla on käytössään Öko-Tex-sertifikaatti. Valikoimiin kuuluu myös myös persoonallisia asusteita ja sisustustuotteita.

Iloiset kuosit, hyvä hinta-laatusuhde ja onnistunut suunnittelu takaavat suosion eri ikäisten keskuudessa. Suosittuja tunikoita myydään niin päivittäiseksi käyttövaatteeksi työhön ja vapaa-aikaan käytännöllisine taskuineeen kun taas mekkomalliset tunikat sopivat hyvin myös juhlavampaan tilaisuuteen.

 

BRANDTEX

Brandtex on tanskalainen klassinen, laadukas ja kohtuuhintainen aikuisen naisen mallisto. Brandtexilta löytyvät niin mustat housut, farkut, hameet kuin monet muut peruspukeutumisen tuotteet läpi vuoden. Tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde ja kokoja löytyy mukavasti aina koosta 34 kokoon 52 asti.

 

SISTERS POINT

Sisters Point on tanskalainen, alun perin nuorisolle suunnattu vaatemerkki. Nyttemmin mallistoon on sisällytetty monen ikäisille toimivia malleja, haluatpa sitten olla trendien harjalla tai valita aavistuksen klassisempaa linjaa. Vaatemerkin hintataso on erittäin kukkaroystävällinen ja uusia malleja tulee myyntiin ympäri vuoden. Kokohaarukka merkillä on XS-L/XL.

 

JENSEN

Jensen on myöskin tanskalainen mallisto, Brandtexin sisarmerkki. Brandtexin tavoin tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin mukavan hintaisia. Mallistosta löytyy asut moneen tilaisuuteen kokohaarukassa S-3XL.

 

GOZZIP

Tanskalainen trendikäs mallisto erityisesti pluskoon naisille. Gozzip haluaa tarjota muodikkaita, persoonallisia, romanttisia ja ylellisiä vaatteita mukavuudesta tinkimättä. Mallistosta löytyy asuja aina kokoon 54 asti. Gozzipin alamallisto Naïs tarjoaa pelkistetympää suunnittelua, Gozzipilla itsellään valikoimissa asut niin arkeen kuin juhlaan. Tutustumisen arvoinen merkki sinulle, joka olet kyllästynyt pluskoon mustiin kaapuihin! (seuraavat kuvat gozzip)

 

SARA LOUISE

Tanskalainen aikuisten naisten mallisto Sara Louise tarjoaa värikkäitä ja helppoja asuja juhla- ja arkikäyttöön kohtuuhintaan. Sara Louisen tuotteissa on hyvä käyttömukavuus ja usein kivoja kuoseja tai värejä, jotka erottuvat massasta. Koot S-XXL.

 

PAAPII

PaaPii:n kaikki tuotteet ovat valmistettu Suomessa, omassa tehtaassa Ala-Vetelissä Kokkolan seudulla. Yritys on perustettu vuonna 2011. Iloiset kuosit ja värit syntyvät yrittäjä Anniina Isokankaan kynästä.Kotimaisuus, ekologisuus ja eettisyys ovat yrityksen kulmakiviä. Kaikki tuotteet ovat luomupuuvillaa ja tehdas pyörii aurinkoenergialla. Tuotteet ovat avainlippumerkittyjä. PaaPii valmistaa tuotteita vauvoille, lapsille ja naisille. Amalindassa valikoimassa lähinnä naistenvaatteet.

 

Salsa

Salsa-farkut valmistetaan Portugalissa. Yritys valmistaa pelkästään erikoistuotteita, eli mallit, materiaalit sekä viimeistely on mietitty erittäin tarkkaan. Mallistosta löytyy niin vatsaa litistävä malli kuin takapuolta erityisesti imarteleva housu, huippumukava superstrech-malli ja kaikkea tältä väliltä. Farkut ovatkin käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa! Kokoja löytyy aina 26/27 tuumasta 38 tuumaan asti.

 

 

HÖÖ

Vuodesta 2006 asti toimineen Höön trikootuotteet valmistetaan Lahden ympäristössä pienompelimoissa. Sukat, sukkahousut ja leggarit alihankkijalla Tallinnassa. Höölle on ominaista tietty vekkulimaisuus, käyttömukavuus, selkeät graafiset kuosit ja raikkaat perusvärit, esimerkiksi perusmallistossa punainen, musta ja valkoinen. Kaikissa tuotteissa on joku hauska piirre, kuten sukkahousuissa ”eripariset ” lahkeet tai mustavalkoisessa paidassa punainen tasku.

Valikoimassa on tuotteita vauvoille, lapsille sekä naisille.

 

 

Kommentit poistettu käytöstä.