TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Tilaaja voi olla 18 vuotta täyttänyt henkilö, yhteisö tai yritys.

Hinnat sisältävät ALV 24%

TOIMITUSTAVAT:

Lähetykset toimitetaan pääasiallisesti Suomen Postin (Posti Group) välityksellä. Toimitustavat ovat kirje, postiennakko, postipaketti, Smartpost-pakettiautomaattipaketti.

ONGELMIA TILAUKSEN TEOSSA?

Mikäli tilauksen yhteydessä ilmenee ongelmia, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme info@Amalinda.fi. Halutessasi voit tehdä tilauksesi myös sähköpostitse osoitteeseen info@amalinda.fi

TOIMITUSKULUT:

Toimituskulut päivittyvät kassalla valitsemasi toimitustavan mukaan. Esim. normaalitoimitukset 5,90 Eur/lähetys, postiennakkolähetykset 9,50 Eur (sis. lähetysmaksun), Pakettiautomaattilähetykset 5,90 Eur/lähetys.

MINIMI/ MAKSIMITILAUS

Verkkokaupassa ei ole käytössä tilauksen vähimmäissummaa, emmekä peri pientoimituslisiä. Varaamme oikeuden rajoittaa tilauksen maksimisummaa tai kappalemäärää. Olemme tällöin yhteydessä asiakkaaseen pikaisesti!

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika Suomeen on suunnilleen 4-10 arkipäivää, riippuen Postin toimitusaikalupauksesta. Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat varastotuotteita lukuun ottamatta tilaustuotteita, joiden toimitusaika on n. 2 viikkoa ennakkomaksun saapumisesta. Jos tuote on loppu varastosta, olemme asiakkaaseen heti yhteydessä. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mahdollisista poikkeuksista tiedotamme kaupan etusivulla.

PALAUTUKSET JA PALAUTUSOIKEUS:

Käyttämättömillä, myyntikuntoisilla tuotteilla (tuotelaput paikallaan) on 14 päivän palautusoikeus tavaran vastaanotosta. Kauppasumma palautetaan tällöin täysimääräisenä ja maksamme palautuskulut. Jos tuotetta on käytetty tai muutettu, asiakas vastaa tuotteen arvon vähenemisestä. Palautusoikeus EI KOSKE alusvaatteita.  Palautukset tehdään Itellan kautta asiakaspalautuksina.

Kaikista palautuksista on ehdottomasti aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen saapumisesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@Amalinda.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

YHTEYSTIEDOT

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta info@amalinda.fi
– Puhelimella numerosta 044 722 5110 (Arkisin liikkeen aukioloaikoina)
– Postitse osoitteella Amalinda Oy, Rauhankatu 8, 23500 Uusikaupunki

MAKSUTAVAT:

Checkout Oyj. Etene ohjeiden mukaisesti tilausta tehdessäsi. Checkout Oyj:n kautta voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo pankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Ennakkomaksu, tilisiirto. Maksa tuotteet etukäteen tilille: FI1454910220121102. Saat tilisiirron näytölle, josta voit tulostaa sen itsellesi tositteeksi. Tuotteet toimitetaan välittömästi, kun maksu on kirjautunut tilillemme.

Postiennakko. Voit tilata tuotteet myös postiennakolla. Postiennakon toimitusmaksu on postikuluineen 9,50 Eur per lähetys. Noutaessasi lähetyksen postista voit maksaa käteisellä tai luottokortilla.

REKISTERINPITÄJÄ:

Amalinda Oy, Rauhankatu 8, 23500 Uusikaupunki. Y-tunnus 2745952-4, alv.rek.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla. Käytössäsi on kotimainen Osuuspankin omistama maksunvälitykseen erikoistunut Checkout -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Checkout -palvelusta ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät osoitteesta: http://www.checkout.fi.

Checkout Oyj
Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A 33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066
asiakaspalvelu@checkout.fi

Kommentit suljettu.