Close
Skip to content

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen ja toimitus

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Tilaaja voi olla 18 vuotta täyttänyt henkilö, yhteisö tai yritys. Hinnat sisältävät ALV 24%.

Toimitustavat

Lähetykset toimitetaan pääasiallisesti Suomen Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Ongelmia tilauksen teossa?

Mikäli tilauksen yhteydessä ilmenee ongelmia, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme info@amalinda.fi. Halutessasi voit tehdä tilauksesi myös sähköpostitse osoitteeseen info@amalinda.fi

Toimituskulut

Toimituskulut ovat sekä postin että Matkahuollon kautta 5,90€ ja yli 100€ tilauksissa 0€.

Minimi/ Maksimitilaus

Verkkokaupassa ei ole käytössä tilauksen vähimmäissummaa, emmekä peri pientoimituslisiä. Varaamme oikeuden rajoittaa tilauksen maksimisummaa tai kappalemäärää. Olemme tällöin yhteydessä asiakkaaseen pikaisesti!

Toimitusaika

Toimitusaika on muutamia arkipäiviä riippuen Postin ja Matkahuollon toimitusaikalupauksesta. Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat varastotuotteita. Jos tuote on loppu varastosta, olemme asiakkaaseen heti yhteydessä. Käsittelemme kaikki tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mahdollisista poikkeuksista tiedotamme kaupan etusivulla.

Palautukset ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan kuitenkin, että palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät.

Kaikista palautuksista on ehdottomasti aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen saapumisesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@amalinda.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus rahdinkuljettajalle. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

  • Sähköpostilla osoitteesta info@amalinda.fi
  • Puhelimella numerosta 044 722 5110 (Arkisin liikkeen aukioloaikoina)
  • Postitse osoitteella Amalinda Oy, Rauhankatu 8, 23500 Uusikaupunki

Maksutavat

Checkout Oyj. Etene ohjeiden mukaisesti tilausta tehdessäsi. Checkout Oyj:n kautta voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo pankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Ennakkomaksu, tilisiirto. Maksa tuotteet etukäteen tilille: FI1454910220121102. Saat tilisiirron näytölle, josta voit tulostaa sen itsellesi tositteeksi. Tuotteet toimitetaan välittömästi, kun maksu on kirjautunut tilillemme.

Postiennakko. Voit tilata tuotteet myös postiennakolla. Postiennakon toimitusmaksu on postikuluineen 9,50 Eur per lähetys. Noutaessasi lähetyksen postista voit maksaa käteisellä tai luottokortilla.

Rekisterinpitäjä

Amalinda Oy, Rauhankatu 8, 23500 Uusikaupunki. Y-tunnus 2745952-4, alv.rek.

Maksupalveluntarjoaja

Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla. Käytössäsi on kotimainen Osuuspankin omistama maksunvälitykseen erikoistunut Checkout -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Checkout -palvelusta ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät osoitteesta: http://www.checkout.fi.

Checkout Oyj
Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A 33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066
asiakaspalvelu@checkout.fi

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.