Yritysesittely

Kauppa, jolla on kasvot ja sydän

Meistä

Vuonna 2016 perustetusta koko perheen vaateliikkeestä on ajan kuluessa muotoutunut hyvin monipuolinen ja ainutlaatuinen lifestyle-myymälä, joka kutsuu ihastelemaan ja fiilistelemään. Tätä kivistäkin kasvutaivalta symboloi myös liikkeen seinällä liihottava feenikslintu. Seinämaalaukset, persoonallisen rosoinen kierrätyskalustus ja tunnelma eroaa selkeästi jättimyymälöiden kiiltovalkeasta massasta. Amalinda on kauppa, jolla on kasvot ja sydän.

Vaatevalikoimastamme löydät tavallisen naisen vartalolle sopivia vaatteita, aina jollain kivalla twistillä. Pienet ostoerät ja osin myös oma maahantuonti takaavat vaihtuvan ja mielenkiintoisen valikoiman, persoonallisempaankin makuun. Käyttämätön vaate on turhin vaate ja siksi haluamme auttaa Sinua löytämään juuri omannäköisesi vaatteen tai asukokonaisuuden, jota on ilo käyttää.

Myymälästämme löydät myös naisten alusasut ja asusteet sekä paljon ihastuttavia käsityönä tehtyjä koruja. Uudistunut outlet-osastomme suorastaan kutsuu penkomaan! Voit tehdä sieltä mahtavia löytöjä naisilla ja lapsille poistohintaan.

Lasten valikoimassa on kauniita ja laadukkaita lasten sisävaatteita, mm. Ruskavaatteilta Lapin Pellosta. Monipuolista tarjontaa täydentää vielä laadukas luonnonkosmetiikkavalikoima sekä erilaiset ekohenkiset tuotteet, jotka sopivat hyvin vaikka lahjaksi.
Meille on tärkeää tarjota myös hyvän omantunnon vaihtoehtoja ekologisesti, eettisesti ja kestävästi tuotettuna. Valikoimassa onkin paljon kotimaassa valmistettuja tai vaikkapa kierrätysmateriaalia hyödyntäviä tuotteita.

Aurinkoisesta asiakaspalvelusta vastaa Amalindan iloinen siskostiimi. Yrittäjä Tanja Välimäellä on pitkä tausta asiakaspalvelusta ja teknisestä vientikaupasta ennen yrittäjän uraa. Apuna liikkeessä häärii isosisko Teija. Sisarukset palvelevat sinua aidosti, innolla ja täydellä sydämellä!

Tervetuloa paikan päälle vaikka kauempaakin tutustumaan uniikkiin tunnelmaan ja valikoimaamme! Kivijalkakaupan tueksi meiltä löytyy myös oma, pääosin luonnonkosmetiikan tuotteisiin keskittynyt verkkokauppa.


Piirroshahmot toteuttanut Tunne Sivellin / Henna Kallio

amalinda yritysesittely tanja

Saman katon alta meikit, naisten- ja lastenvaatteet, lahjat…

Kuvagalleria