Lasten vaatteet

RUSKA

Ruskavaatteet on nuori yhden naisen yritys Pellossa, Lapissa. Yrityksen takana on pukuompelija Henna Lintulahti, joka valmistaa iloisia ja laadukkaita lasten vaatteita käsityönä. Tuotteet ommellaan piensarjoissa ja kankaiden kuosit vaihtelevat kausittain. Näin ollen aivan samanlaisia tuotteita on markkinoilla hyvin vähäinen määrä. Vaatteet on huolellisesti kaavoitettu ja tuotteissa näkyy laadun lisäksi iloinen luovuus hauskoina väri-ja kuosiyhdistelminä. Ruska käyttää pääasiassa suomalaisten suunnittelijoiden kankaita. Pääyhteistyökumppani kankaiden osalta on varkautelainen Ehta.

Toistaiseksi Ruskaa on saatavilla Lapin lisäksi vain harvalla jälleenmyyjällä ja Uusikaupunki on näiden ihanien tuotteiden eteläisin myyntipiste. Ruskavaatteita on tarjolla koosta 56cm kokoon 134cm.

 

MYLLYMUKSUT

Myllymuksut Oy on monipuolinen suomalainen yritys, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaista, mukavista ja turvallisista kankaista valmistetut vaatteet ja asusteet koko perheelle, kestovaipat ja muut ekologiset kestotuotteet . Yritys on toiminut vuodesta 2004 lähtien ja toimii maaseudun rauhassa Juupajoella, Pirkanmaalla.

Myllymuksujen arvoja ovat turvallisuus, kotimaisuus ja luotettavuus. Suurin osa yrityksen tuotteissa käytettävistä ja myyntivalikoiman kankaista valmistetaan Suomessa ja Euroopassa. Kaikki tuotteet ommellaan Suomessa. Yritykselle on myönnetty tuotteiden vahvasta kotimaisuusasteesta kertova Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus

 

Johanna K Design

Kauniit ja ekologiset villatuotteet naisille ja lapsille aivan läheltä, Taivassalosta. Kuosisuunnittelu ja neulokset tehdään kaikki paikan päällä omissa tuotantotiloissa. Materiaalina käytetään luomulaatuista, GOTS-sertifioitua lankaa. Oikein hoidettuna neuleet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Leikkuujätteestä ja tilkuista valmistetaan hauskoja ekopehmoleluja, joista jokaisella on mukanaan hauska tarinalappunen.

 

Color Kids

Lasten iloiset ja laadukkaat ulkoiluasut. Tanskalainen Color Kids on valmistanut lasten ulkoiluvaatteita jo vuodesta 1997. Kestävyys sekä laadun että säiden suhteen, hyvä suunnittelu ja sitä kautta istuvuus sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen ovat Color Kidsin pääperiaatteita. Lapset rakastavat vaatteiden hauskoja värejä ja mukaviin asuihin on ilo pukeutua.

Kommentit suljettu.