Eko-kosmetiikka

Kaunis-kosmetiikka

Kulkurin Kartanon Luvialla valmistamat tuotteet ovat käsintehtyjä ja suomalaisia.

Tuotteet ovat luonnontuotteita, osa myös luomulaatuisia. Yritys haluaa tuottaa eettisiä ja ekologisia tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia ja kauniita katsella. Säilöntäaineita on vain sellaisissa tuotteissa, joissa se on lakisääteistä, kuten vettä sisältävissä nestesaippuoissa. Huolella valikoidut tuotteet ja oma valmistus takaavat korkean laadun.

Raaka-aineilla tai tuotteilla ei ole tehty eläinkokeita. Valikoimiin kuuluvat mm. ihanat pyykkietikat, kodinpuhdistustuotteet, palasaippuat ja sokerikuorinnat.

 

 

Beauty Garden

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen, ranskalainen luomubrändi, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset ihonhoitotuotteet sekä ihanat käsintehdyt yrttihaudukkeet.

Beauty Garden -ihonhoitotuotteet ja yrttihaudukkeet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa. Tuotteiden valmistus seuraa puutarhan sadonkorjuuta, minkä vuoksi tuotteiden valmistusta saatetaan joutua silloin tällöin odottamaan.  Tuotteiden säilöntäaineina käytetään retiisiä, jolla on ihoa kirkastava vaikutus, sekä luonnon E-vitamiinia (tocopherol). Kaikki tuotteet pakataan ekologisesti kauniisiin puu- ja lasipakkauksiin, ilman ulkopakkauksia. Jokainen ainutlaatuinen Beauty Garden -tuote on vaihe vaiheelta tehty käsin.

Beauty Garden -tuotteille on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten NaTrue-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä korkean luomupitoisuuden. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja osa tuotteista on täysin vegaanisia.

Boho Green Make-Up

Boho on ekologinen, eettinen ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja Ranskasta

Boho Green Make-Up värikosmetiikan peruspilarina on tarjota korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita, ennen kaikkea syvästi luontoa kunnioittaen. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista kosmetiikkatuotteista: meikki, kynsilakat, tuoksut sekä meikkisiveltimet. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita.

Boho Green Make-Up -meikkituotteet ovat tunnettuja laajasta ja näyttävästä värivalikoimasta, kestävyydestä ja korkeasta pigmenttisyydestä. Sarjaan kuuluvat myös laadukkaat meikkisiveltimet.

Sarjalle on myönnettu useita sertifikaatteja,k kuten COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice-sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteita ole testattu eläimillä.

Kommentit suljettu.