Alusasut

Miss Mary of Sweden

Tunnettu ja laadukas rintaliivimerkki jo vuosien takaa. Miss Maryn mallistosta löytyy liivit ja alusasut monenlaiseen tarpeeseen. Haluatpa sitten ekstratukea suurelle povelle, pehmoiset kaarituettomat liivit tai kaunista pitsiä. Löydät meiltä laajan valikoiman eri malleja ja kokoja!

 

Sans Complexe

Ranskalainen, Suomessa melko uusi alusasumerkki Sans Complexe haluaa tarjota pluskoon alusasuja parhaaseen hintaan tinkimättä laadusta tai tyylistä. Merkiltä löytyykin kuppikoot C-G ja pöksyissä koot 36-52. Ihanat värit ja materiaalit tuovat luksusta arkipäivään!

 

Abecita

Laadukas ruotsalainen alusasumerkki skandinaaviselle naiselle jo 1930-luvulta lähtien. Abecitalta löytyy tukevat urheiluliivit, proteesiliivit sekä muut alusasut arkeen ja juhlaan.

 

Schiesser

Saksalaista laatua jo vuodesta 1875! Merkin alus-, yö- ja oloasuissa on erittäin korkealaatuiset materiaalit ja ihana käyttömukavuus. Materiaalit ovat miellyttäviä iholla, esimerkiksi pehmoista 100% puuvillaa. Valikoimassamme tuotteet naisille ja lapsille. Rintaliivit kuppikoosta A-alkaen.

 

Wiki of Denmark

Erityisesti uima-asuista tunnettu tanskalainen merkki tarjoaa upeita ja laadukkaita uima-asuja koossa A-H. Mallistosta löytyy sekä trendikkäät bikinit, perinteiset uimapuvut että sporttisemmat uima-asut lajin harrastajille.

 

Kommentit suljettu.