Talvikivaa lomailijoille

Monella on ensi viikolla tai piakkoin sen tienoilla talvilomaa ja sitä voi nyt viettää oikeasti talvisissa tunnelmissa täällä Ugissakin. Kun muuten arki jatkuu koronan keskellä kullakin omalla tavallaan haastavana, tämä lumi ja lisääntyvä valo ovat tuoneet tarpeellista piristystä. Sukset, pulkat, liukurit ja luistimet on kaivettu esille ja somessa näkyy kuvia upeista talvimaisemista, kaakaokupeista hiihtoretken tauolla ja pulkkamäestä. Kyllä tämä ainakin kuran ja vesisateen voittaa! Ja pienelläkin budjetilla on nyt mahdollisuus nauttia talvesta ilman matkustamista pohjoiseen asti.
Varsinaista lomailua on itse tullut harrastettua yrittäjänä lähinnä vain juhlapyhien ja pidennettyjen viikonloppujen verran. Käytännön syistä olen itse löytänyt palautumis- ja virkistyskeinoksi mikrolomailun, tai niin sitä itse kutsun. Nimittäin vaikkapa kahden tunnin pienet taukohetket jonkun juuri sillä hetkellä mukavalta tuntuvan asian parissa. Harmillisesti korona sotki oman museokortti-innostuksen ja pikkuretket lähiseutujen museoantiin. Samaten kiireettömät pysähdykset tunnelmallisiin kahviloihin ovat jääneet vähiin. Sen sijaan syksyllä tuli kerättyä ja kuivattua sieniä hullun kiilto silmissä, tassuteltua koiran kanssa lähimetsässä, uusien metsäpolkujen ja reittien löytämistä em. lähimetsistä (sisältää myös pari lupaavaa eksymistä), istuskeltua kallioilla kuuntelemassa hiljaisuutta, juotua useat terassikahvit hyvän kirjan, viltin ja kynttilän kera. Mikä pieni asia sinusta olisi ihana toteuttaa juuri nyt?
Mitäs minulla on Amalindassa sitten tarjolla talviloman viettäjälle? Kaikenlaista itse asiassa. Haluatpa sitten järjestää pienen hemmotteluhetkisen ihan itseksesi tai koko perheen voimin tai vaatepuoli kaipaa päivittämistä. Täällä ollaan!

Helli talvesta kuivuneita jalkoja

Tuntuuko, ettei mikään imeydy talven kuivattamiin kantapäihin enää? Rasvaaminen tuntuu turhalta vaivalta ja siksi sitä ei viitsi tehdä. Nystad Saunalta tuli viime vuoden puolella ihania metsäkylpyjä, jotka sisältävät ihoa hoitavaa ja pehmittävää mineraalipitoista alppisuolaa ryyditettynä koivulla sekä kanervalla ja piparmintulla. Valitsetpa sitten minkä tahansa näistä metsäkylvyistä, lopputuloksena on ihanan pehmoiset jalat. Jalkojen metsäkylpy on helppo toteuttaa missä vain. Tarvitset vain pesuvadin ja lämmintä vettä. Kruunaa hoitohetki hyvällä voiteella – suosittelen esimerkiksi Balmyou sheavoita ja halutessasi lakkaa kynnet vielä mieluisalla sävyllä. Bohon kynsilakat ovat turvallisia käyttää myös lapsille eli tee vaikka yhteinen tyttöjen tuokio koko perheen naisten kesken. Ja toki jalkojen hoito tekee hyvää myös miesväen jaloille.

...tai kovilla olevaa käsien ihoa

Samat tuotteet toimivat myös loistavasti käsien hoidossa. Pakkanen ja käsidesirumba näkyvät väkisinkin käsien iholla. Kynsilakasta mainitsisin tässä kohtaa Bohon kynnenkovettajan. Se auttaa vahvistamaan kynsiä estäen liuskoittumista ja kosteuden haihtumista kynsistä. Levitä lakkaa päivittäin uusi kerros ja poista lakka kokonaan kerran viikossa. Kaunis vaalea ja neutraali sävy on huomaamaton ja siisti.

Kurkista alusasulaatikkoon ja tule ostoksille...

Alusvaatteet kuluvat käytössä. Rintaliivien ja muiden alusvaatteiden elastaani väsyy ajan myötä ja tukevuus häviää. Samaten painonvaihtelut, sairaudet ja ikä vaikuttavat koon ohella sopivaan kokoon ja esimerkiksi liivimallin valintaan. Oletko aina vain hankkinut jotkut liivit jostain? Onko sinulle koskaan katsottu oikeasti istuvaa ja sopivaa liivikokoa? Voisin auttaa mielelläni tässä asiassa. Monet mieltävät liivien ostamisen kamalan hankalaksi ja ärsyttäväksi puuhaksi. Toki asiaan liittyy liivien sovittamista, mutta juuri muuta sinun ei tarvitsekaan tehdä. Kerro vain, minkä tyylistä liiviä toivot, marssit sovituskoppiin ja tarvittaessa mittaillaan vähäsen. Minä hoitelen loput! Pienessä puodissa asiakasvirrat ovat varsin maltillisia suuriin marketteihin verrattuna ja maskein & käsidesin voimin asiointi on turvallista. Tukevissa, sopivan kokoisissa ja kauniissa alusasuissa on mukava tehdä töitä, lomailla ja olla!

Bohot ja muu luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikasta puhutaan paljon ja sitä hypetetään somessa, lehdissä jne. Mitä ne Boho-meikit esimerkiksi oikein ovat? Toimivatko ne? Ovatko kaikki ekovaihtoehdot automaattisesti myös kalliita? Tule rohkeasti katsomaan, mitä kaikkea meidän luonnonkosmetiikkavalikoimasta löytyy ja kyselemään tuotteiden valinnasta ja mitä haluatkin tietää! Meillä on jo aika mukavasti valikoimaa niin meikkaamiseen, ihonhoitoon, hiuksille, alumiinittomia deodorantteja…Olen valinnut myyntiin vain laadukkaita, testattuja ja turvallisia tuotteita eli voit luottaa saavasi rahallesi vastinetta.
Samalla voit piipahtaa meidän outlet-osastolla tekemässä jänniä löytöjä. Ja onhan tuossa vielä aleajan löytöjäkin eli vaatepuolelle nyt edullisesti uudistusta. Toki paljon tietoa kosmetiikan osalta löydät myös meidän verkkokaupasta, jos et pääse tähän puodille itse poikkeamaan. Klik ja kiikutan tilaamasi tuotteet matkaan!
Talvilomailet tai et – oikein mukavaa helmikuun loppupuolta!
toivottelee Amalindan kauppias Tanja eli kasvot ja sydän puodin takana