Pujottelua ja edistysaskeleita

Blogissa on ollut pitkä tauko, mutta nyt on tarkoitus taasen ryhdistäytyä tämän suhteen! Viime vuosi oli, no, ihan kauhea omalla tavallaan varmasti jokaiselle. Ei siitä sen enempää. Kovasta vastatuulesta huolimatta jokusia askelia tullut stepattua myöskin eteenpäin. Eli mitäs kaikkea sitä onkaan tullut duunailtua?

 

Jo pidemmän aikaa Amalinda on ollut enemmänkin monipuolinen lifestyle-myymälä, kuin perinteinen vaateliike, aina mahdollisuuksien mukaan ekologisella twistillä. Tätä linjaa on seurattu entistä tiiviimmin. Ajatusmaailma yrityksen takana tiivistyy lauseeseen ”Kauppa, jolla on kasvot ja sydän”. Amalinda on yksityinen, paikallinen, riippumaton ja ainoa laatuaan. Sen takana seison minä ja teen työtäni suurella innolla ja intohimolla. Jotta sinä ilahtuisit.

Pienissä erissä läpi vuoden saapuvat naisten- ja lastenvaatteet kuuluvat edelleen valikoimaan. Lastenvaatteissa painopisteenä on laadukas lasten sisäpukeutuminen eli mm. herkullisen värikkäät, kotimaiset Ruska ja Paapii. Joulun alla kivana uutuutena saimme myyntiin Peru Shopin reilun kaupan tuotteita- näitä voit shoppailla hyvällä omallatunnolla. Alusasut ovat olennainen osa hyvää oloa ja siksi niihin panostaminen kannattaa. Kuulen usein, että liivien ostaminen on todella hankalaa. Kun liivikoko ja -malli ovat oikeat, homma helpottuu huomattavasti ja juuri siinä osaan auttaa.

Ihanaa, että yhä useampi on herännyt miettimään, mitä iholleen laittaa. Luonnonkosmetiikka on vienyt ainakin oman sydämeni mennessään ja on ollut mielenkiintoista ja antoisaa oppia asiasta lisää. Mm. tuttujen ja suosittujen Boho-meikkien sekä Beauty Garden-ihonhoitosarjan rinnalla on nyt kiinnostavia ja korkealaatuisia helmituotteita myös muista sarjoista. Esimerkiksi brittiläisen trendikkään ja innovatiivisen Bybi Beautyn ja kotimaisen Rimitan tuotteita. Luonnonmukaiseen kasvivärjäykseen löytyy myös ratkaisuna todella suosittu, 100% kasvipohjainen Cultivator’s. Kaikkein tuorein lisäys valikoimaan ovat Salt Of The Earth-suihkedeot.

Jotta osaisin viestiä teille näistä oman puotini ihanuuksista, osallistuin tiiviiseen some-aiheiseen koulutukseen alkukesästä. Vaikkakin se tarkoitti isoa panostusta mm. muutaman työpäivän verran, kertyi kurssilta paljon apua omaan päivittäiseen työhön. Paitsi ammatillinen hyöty, koulutus oli myös eräänlainen henkireikä koettelevan kevään päätteeksi. Loistava porukka ja vertaistuki olivatkin todellista arjen luksusta. Kurssin opit pääsivät heti tehokäyttöön ja esimerkiksi instan puolella päivittelen nyt stooreihin niin kaupallista sisältöä kuin ajankohtaisia kurkistuksia Amalindan arkeen. Yleensä uutuudet ja spesiaaliedut bongaat sieltä ihan ensimmäisenä. Eli sinne vain ”sisäpiiriin” mukaan seurailemaan, mitä kaupalla milloinkin sattuu ja tapahtuu! Löydät meidät instagramista nimellä @vaateliikeamalinda.

Jo aika iso osa Amalindan tuotteista on nyt tilattavissa myös verkkokaupan välityksellä. Uusimpana lisäyksenä sieltä löytyy valikoima PikkuPalan kierrätyskankaisia tuotteita. Ja toki postittelen kaikkea muuta koko valikoimasta löytyvää! Ota rohkeasti vain yhteyttä, jos somen välityksellä sattuu jotain erityisen ihanaa silmään!

Mietintämyssy käy kuumana paraikaa erinäisten ideoiden tiimoilta , joten pysyhän kuulolla! Valoisaa kevään odotusta vallitsevista olosuhteista huolimatta. Ja kiitos kun käyt pienyrittäjällä! Täällä ollaan edelleen juuri sinua varten!

 

Pieni ja Pippurinen Amalinda. Kauppias ja yrittäjä Tanja.

mainos kauppa jolla on kasvot ja sydän vaateliike amalinda