Välitetään Yhdessä

Pitkän blogitauon jälkeen palaan palstoille erityisen tärkeällä teemalla. Vaikka yrittäjän työrintamalla haasteita koronan mainingeissa riittää, halusin silti kantaa oman pienen korteni kekoon. Amalindan ideologiaan kuuluvat vahvasti ympäristöarvot ja eettinen tuotanto.  Tuotevalikoimastamme löytyykin aina ns. hyvä vaihtoehto sinulle, joka näitä arvoja haluat vaalia. Koska Amalinda on kauppa, jolla on kasvot ja sydän, nostan arvona esiin myös välittämisen. Siksi koin tärkeäksi lähteä mukaan myös Roosa Nauha-kampanjaan juuri tällä hetkellä.

Päivittäisessä työssä pyrin pitämään sydämen mukana ja ehtiä kohtaamaan asiakkaat aidosti. Kuuntelemaan sen hetkiset tunnelmat ja tuomaan ehkä ripauksen hyvää mieltä asiakkaan päivään, auttamaan rollaattorin kanssa tai mitä sitten tarvitaankaan. Välittämisen piikkiin laittaisin myös sen, että puotimme on edelleen Uudessakaupungissa, nettimaailman ja isompien kaupunkien tarjonnan puristuksessa. Ilman ihania asiakkaitamme se ei olisi mahdollista ja edelleenkin teitä tarvitaan, enemmän kuin koskaan.

 Käytännössä Roosa Nauha-kampanja meillä tarkoittaa sitä, että jokaisesta lokakuun aikana myydystä liiviparista lahjoitamme 3€ keräykseen, kiinteän lahjoitussumman ohella. Nyt on siis entistä suurempi syy vaihtaa ne venyneet ja ehkä vääränkokoiset liivit uusiin.  Kiitos,  jos ja kun lähdet mukaan! Tulevasta ei tiedä ja tämänhetkinen, erilainen arki tuo haasteita ja epätietoisuutta jokaisen elämään. Keskittymällä niihin pieniin hyviin asioihin tässä hetkessä, kaikki tämä on ehkä vähäsen helpompaa.  Niin on ainakin pakko toivoa…!

Valoisia ajatuksia tulevaan syksyyn toivottelee Amalindan kauppias,

Tanja