Piristystä koronakevääseen

Kyseessä ihan puhtaasti kaupallinen kirjoitus sisältäen linkkejä Amalindan verkkokauppaan.

Kevät 2020 on koittanut kaikille haasteellisempana kuin koskaan osasimme odottaa. Monen arki on muuttunut hyvin erilaiseksi. Ollaan karanteenissa, etätöissä, opiskellaan etänä kotona ja harrastukset ovat tauolla. Ihmetellään etäyhteyksien kanssa, tehdään hommia keittiön pöydällä tai makuuhuoneen nurkassa. Vaikka tilanne on epävarma ja paljon kysymysmerkkejä on ilmassa, on tämä aika myös otollinen mahdollisuus tarkastella omaa arkea hieman eri silmällä. Onko kaikki kiiruhtaminen ja suorittaminen aina välttämätöntä? Onko omassa kotiympäristössä ja elämässä pieniä asioita, jotka arjen pyörteessä tuntuvat itsestäänselvyyksiltä? Koska viimeksi olet vain pötköttänyt sohvalla tai istahtanut metsässä kannon nokkaan ja ajatellut mukavia asioita? Leiponut mustikkapiirakan ja keittänyt kaveriksi hyvät kahvit ja nauttinut niistä kiireettä?

Yrittäjänä olotila vaihtelee epätoivon syövereistä hurjaan tsemppihenkeen päivästä riippuen. Ensimmäisen viikon jälkeen olo olikin kuin pariin kertaan lihamyllystä läpi puristettu. Sen verran tehokkaasti oli tullut käytyä erilaisia tunnetiloja lyhyellä aikavälillä. Mutta ei, lamaantuminen ei auta asiaa. Jostain putkahtikin nyt pitkään pohdiskelemani aihe blogitekstille. Blogin puolella on alkuvuosi ollut hiljaiseloa. Teksti ei vain ole tullut ulos. Mutta tänään aamusella se idea tuli.

Amalindan tuoteryhmien osalta omat ajatukseni ovat olleet viime päivinä tiiviisti luonnonkosmetiikassa. Tämä osasto on ollut työn alla niin verkkokaupassa, kuin eilen illalla järjestetyn virtuaalimeikki-illan tiimoilta. Niinpä tuli mieleen ideoida teille muutamia piristäviä puuhasteluja kotosalle tämän aiheen parissa. Eli kas tässä!

KÄSIEN HELLIMISHETKI

Pientä ylellisyyttä ja itse asiassa nyt ahkeran käsinpesun aikaan myös ihan hyödyllinen juttu. Tämä puuha sopii myös lasten kanssa toteutettavaksi. Tarvitset ripauksen sokeria tai käytettyjä kahvinpuruja ja nokare Balmyoun luomukaritevoita. Siinä on tallella kaikki alkuperäiset karitevoin rasvahapot ja vitamiinit, jotka hellivät arkaa ja vaurioitunuttakin ihoa. Yhdelle henkilölle tarvitset noin ruokalusikallisen sokeria tai kahvia ja saman verran karitevoita. Sekoita aineet pienessä kupissa tai kämmenellä ja hiero kuorintaa rauhassa puhtaisiin käsiin. Voit käyttää seosta myös vaikka säärille tai jalkojen kuorintaan, mutta älä kuitenkaan levitä kuorintaa rikkinäiselle iholle.

Huuhtele kuorinta huolellisesti ja taputtele lempeästi kädet kuiviksi. Voit vielä viimeistellä käsihoidon käsivoiteella. Siihen sopii vaikkapa tehohoitava Beauty Gardenin luomukäsivoide tai nopsasti imeytyvä Terra-sarjan oliiviöljypohjainen käsivoide. Jos sinulta löytyy puuvillakäsineet, voit laittaa ne vielä käsiin ja antaa voiteen imeytyä aivan rauhassa, jopa yön yli.

Hoidettuihin käsiin on kiva laittaa iloinen kynsilakka vielä piristämään mieltä. Revittele vaikka kevään kunniaksi kahdella eri sävyllä. Kuka sanoo, että kaikkien kynsien on oltava samanväriset? Ihan heti kuorinnan päälle kynnet ovat vielä voiteiset eli kannattaa pitää pieni kaffetaukonen välissä. Bohon kynsilakat ovat turvallisia käyttää myös lapsille, sillä niistä on poistettu 7-10 ihmiselle haitallisinta kemikaalia. Myös nopea kuivumisaika on sekä meidän hätäisten aikuisten että lapsukaisten kanssa plussaa. Siispä kätösiä ja samalla vähän omaa mieltä hemmottelemaan!

Balmyou karitevoi verkkokaupassa täällä
Beauty Garden kehäkukkakäsivoide puolestaan löytyy tästä
Bohon kynsilakkoja verkkokaupassa

OPETTELE UUSI SILMÄMEIKKI

Oletko miettinyt, että olisi joskus mukava käyttää luomiväriä, muttet osaa? Tuleeko aina tehtyä se yksi ja sama meikki, joka tuli nuorempana opeteltua? Oletko kokeillut tehdä jotain silmämeikkiä ja lopputuloksena oli suttuinen pandakarhulook? Nyt voisi olla aikaa harjoitella jotain piristävää uutta kevätilmettä kasvoille! On sitten ajallaan mukava palata taas ihmisten ilmoille vähän uudistuneella lookilla.

Tässä teille BOHO-meikkisarjan maahantuojan Johannan vinkkivideo kolmen värin helposta silmämeikistä. Ei muuta kuin rohkeasti harjoittelemaan!

Helppo silmämeikki Bohoilla

Helppo – arkeen sopiva – silmämeikki. Miten toimii Johannan 3 luomivärin kikka?

Julkaissut Boho Green Make-Up Suomi Maanantaina 26. elokuuta 2019

Videolla käytössä seuraavat luomivärit. Myös kaikki muut videon tuotteet saatavilla niin Amalindan verkkokaupasta kuin kivijalkakaupastakin.

Perusväri 102 Noisette
täällä

Raikastusvärinä ihanan oranssi sävy 208 Carotte
täällä

Varjostukseen sävy 105 cacao
täällä

Kaikki meikkisiveltimet löydät
täältä

PIKAINEN KEVÄTFREESAUS HUULIPUNALLA?

Toinen hyvin helppo ja yksinkertainen vinkki on huulipuna. Jos huulipunan käyttö tuntuu sinusta täysin vieraalta, siihenkin voit totutella. Nopea ja pirtsakka ilmeen raikastus syntyy pelkällä meikkipohjalla ja huulimeikillä! Rajaa huulet huultenrajauskynällä ja väritä sen jälkeen huulet kokonaan rajauskynällä. Levitä päälle huulipuna huulipunasiveltimellä. Tässä ideana on valita kunnolla näkyvä, melko vahva väri. Tämä konsti muuten oikeasti toimii!! Totuttele omaan huulipunalliseen peilikuvaasi kotosalla, jolloin alkaa tuntua luontevalta myös myöhemmin lähteä kylille punan kanssa. Kiireisiin aamuihin tämä meikki on aivan loistava apu!

Huulipunan sävyn voit valita sopimaan hiustenväriin, vaatteisiin, yksittäiseen asusteeseen tai fiiliksen mukaan. Ihana sävy on vaikkapa tämä sävy 310 Grenade
Verkkokaupassa täällä
Tai tämä helmiäisenhohtoinen 204 sävy, Orchidee.
täällä

Boho-sarja on laadultaan myös ammattimeikkaajien käyttämä, kuitenkin hintatasoltaan maltillinen meikkisarja. Yrityksen ideologiaan kuuluu valmistaa korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka on tavallisen kuluttajan ulottuvilla. Suomessa sarjaa on myyty nyt jo viisi vuotta. Boho-tuotteista löytyy facebookissa nyt myös maahantuoja 4Dreamin ylläpitämä ”Opettele meikkaamaan Bohoilla”-ryhmä. Käy ihmeessä liittymässä, jos haluat saada lisää vinkkejä meikkiasioihin.
Ryhmän löydät täältä

Mukavia keväthetkiä haastavasta tilanteesta huolimatta. Ollaan läheisiin etäyhteyksissä ja noudatetaan ohjeistuksia. Pakko vielä loppuun kannustaa mahdollisuuksien mukaan vetämään ostoksissa kotiinpäin. Eli tekemään hankintoja kotimaisista pien- ja verkkokaupoista, kotimaisista tuotteista, paikallisista puodeista. Nyt jos koskaan sillä on huikean suuri merkitys meidän kaikkien työpaikkoihin ja palveluiden säilymiseen.

Toivottelee Amalindan kauppias
Tanja