Kun lahjan saajalla on jo kaikkea?

Päivät ja viikot hurahtavat arjen keskellä hurjaa vauhtia ja varmaan aika monella meistä ovat jouluhankinnat vielä vaiheessa. Ehkä lahjojen ideointikin tökkii. Perinteinen suklaarasia tuntuu persoonattomalta, mutta toisaalta aika ja budjetti on rajallinen. Tässä siis teille muutama idea lahjoista, joilla todennäköisesti on kenellä vain käyttöä. Nämä tuotteet on myös valmistettu luontoa kunnioittaen eli kyseessä ovat todelliset hyvän mielen joululahjat.

Nystad Sauna Companyn löylytuoksut

Joulusaunaan taitaa suunnata lähes jokainen kynnelle kykenevä kansalainen. Suomalaisista koivunlehdistä ja yrteistä tehdyt löylytuoksupussit tuovat palasen Suomen kesää niin arjen kuin pyhienkin saunahetkiin. Kiva paikallinen, kotimainen ja ekologinen tuote! Perinteisen koivun ohella tuoteperheeseen kuuluu myös ihanan rauhoittava koivu& laventeli sekä raikas koivu & minttu. Tyylikäs kolmen löylypussukan setti on kiva pikkulahja sellaisenaan (n. 10€) tai sen voi yhdistää ihanaan palasaippuaan tai sauna-aiheisiin tekstiileihin

Koivu ja laventeli-löylypussit

Koivu ja minttu

Koivu, löylypussit

Überwood-shampoot ja hoitoaineet

Löylyttelyteemaan sopien vielä vinkki myös todella kivasta hiustenhoitosarjasta. Shampoota käyttänee lähes jokainen ja sarjasta löytyykin eri tarpeisiin sopivia tuotteita. Sarjan tuoksumaailma on todella mieto ja sopii sekä miehille että naisille. Pakkauksessakin on hyödynnetty havupuuta eli ekologisuus on näidenkin tuotteiden kohdalla viety todella pitkälle, laadusta tinkimättä! Linkkaan tähän nyt normaaleille tai värjätyille hiuksille sopivat tuotteet, mutta verkkokaupan puolella löytyvät esittelyt kaikista vaihtoehdoista sekä myös sarjan uudesta suihkugeelistä.

Shampoo verkkokaupassa

ja hoitoaine löytyy täältä

Kehäkukkakäsivoide ja -öljy

Suomen kosteat ja kylmät kelit asettavat myös käsien ihon koetukselle. Toppa- ja kuravarusteita pukevat hoitotädit ja vanhemmat, ulkotöissä huhkivat ja muuten vain kuivaihoiset usein tuntevat talven hyppysissään. Beauty Gardenin kehäkukkakäsivoide (22.90€) hoitaa jopa ahavoitunutta ihoa. Kaunis lehmuspuinen voiderasia on tyylikäs eikä paljon kääreitä edes kaipaa! Halutessaan voi kehäkukkaperheestä yhdistää samaan pakettiin myös muitakin tuotteita. Esimerkiksi kehäkukkaöljyllä (29,90€) voi vielä tehostaa käsivoiteen tehoa ja muutenkin öljy on tosi monikäyttöinen kuivista hiuslatvoista pikku ihonirhaumien hoitoon. Tämäkin on aivan upea lahja antaa tällaisenaan! Puodilta löytyy valmiita kehäkukkasettejä kiireisille heti mukaan napattavaksi. Verkkokaupan puolelle valmiit setit eivät nyt ole ennättäneet.

Kehäkukkavoide verkkokaupassa

Kehäkukkaöljystä lisää täällä

Tässä tekstissä esittelyssä lähinnä verkkokaupastakin löytyvät tuotteet. Toki Uudenkaupungin puodilta löytyy paljon, paljon muutakin kivaa, joista voidaan koota sopivaa pakettia. Ekohenkisyyttä unohtamatta. Ja kuten monessa muussakin pienessä puodissa, meilläkin paketoidaan lahjat sinulle samalla kauniisti valmiiksi eli pientä helpotusta sekin joulunaluskiireisiin.

Tunnelmallista joulunaikaa ja poikkea vain rohkeasti kaupan ovista sisään! Voit tehdä löytöjä!