Mitäs sitä keksisikään teinille jouluksi…?

Joulun alla tapaan aika usein isovanhempia, kummeja tai muita läheisiä, jotka pohtivat kovasti lähipiirin nuorelle jotain lahjaa. Saattaa olla, että on jo varattu kirjekuoreen seteli tai kaksi, mutta jotain pakettia tekisi mieli vielä antaa. Tässä kohtaahan on jo usein niin, että toivelistalla on tietynmerkkinen puhelin tai muuta elektroniikkaa, jolloin lahjanantajan budjetti voi tulla jo vastaan ja vaatepuolella ei oikein osaa valita teinin makuun käyviä tuotteita tai vaatemerkkejä. Ihan tarkka kokokin saattaa olla epävarma.

Kosmetiikan osalta osa jo enemmän meikkimaailmaan perehtyneistä nuorista toki luottaa ja suosii vain ja ainoastaan Youtube- tai blogiesikuviensa käyttämiä tuotteita. Toki luonnonkosmetiikkaakin löytyy jo somevaikuttajien repertuaarista kiitettävästi. Kokosin tähän joulupähkäilyn avuksi muutamia melko neutraaleja ja käytännöllisiä tuoteideoita, jotka voisivat meidän valikoimastamme sopia teini-ikäisille ja joita nuoren olisi matala kynnys ottaa käyttöön. Olisi kuitenkin aivan ihanaa saada nuorelle iholle hyvä startti ihonhoitoon sekä nuoren iholle että luonnolle hyvillä vaihtoehdoilla. Nämä tekstissä esitellyt tuotteet ovat hinnaltaan mukavasti haarukassa 12,50-30€.

Überwood Vital Shampoo & Suihkugeeli

Laittaisin tämän uutuustuotteen vaikka pyyhkeen ja treenisukkien tai suklaalevyn kanssa pakettiin nuorelle urheilijalle, vaikkapa jääkiekkojuniorille. Yhdistelmätuote on kätevä pelireissussa ja miksei kotosallakin. Tuotteen raikas menthol-tuoksu sopii hyvin pojillekin. Jo kotoa pois lentäneelläkin nuorella lienee käyttöä tällaiselle perustuotteelle siellä omassa pesässä.

2in1 suihkushampoon löydät täältä

Boho Volume & Green ripsiväri

Meikkaamista aloittelevalle tytölle aika varma valinta. Ripsiväriä tulee usein käytettyä, vaikka iho ei muuten kaipaa ehostusta eikä sitä ostaessa tarvitse miettiä oikeaa sävyä. Ripsivärin kaveriksi voi yhdistää vaikkapa meikkipussin, ripsitaivutinta, ihanansävyisen Boho-kynsilakan, sen jo mainitun suklaalevyn tai vaikkapa leffalahjakortin. Tämä pitkään valikoimassa ollut ripsiväri on hyväksi havaittu ja sopii herkillekin silmille. Ripsiväriharja on tässä kätevää perusmallia. Harja on suht tuuhea ja ripsivärin saa helposti levitettyä paakkuuntumatta. Tällä on hyvä harjoitella meikkitaipaleen alussa ja samalla tutustua luonnonkosmetiikan vaihtoehtoihin. Toki löytyy sitten esimerkiksi myös Bohon Gypsy Volume-vaihtoehto jo näyttävämpää lopputulosta kaipaavalle nuorelle.

Volume & Green ripsiväri löytyy täältä

Beauty Garden Piparminttukasvovesi

Rasvoittuvasta ihosta ja näpyistä kärsivälle nuorelle tämä uutuus voisi tuoda apua ihonhoitoon. 100% luonnon ainesosista valmistettu kasvovesi on helppo käyttää ja sen raikas mintuntuoksu sopii sekä tytöille että pojille. Sen voi levittää joko vanulapulla tai suihkaista suoraan kasvoille. Vaikka kasvovesi on epäpuhtauksia poistava ja rauhoittava, se ei kuitenkaan kuivata ihoa ja sitä kautta lisää talintuotantoa. Se on epäpuhtauksiin taipuvan ihon hoidossa todella tärkeää.
Ja jos kaveria tälle tuotteelle kaipaa pakettiin, niin ensimmäisenä esitelty Überwoodin suihkushampoo on oiva vaihtoehto. Taikka seuraavaksi esitelty orvokkipuhdistus!

Kasvovesi löytyy verkkokaupassa täältä

Beauty Garden Orvokkipuhdistus

Myöskin erityisesti rasvaisen tai sekaihon hoitoon suunniteltu kasvojen puhdistustuote, joka auttaa tasapainottamaan ihoa. Se sopii meikinpoistoon ja ylipäätään kasvojen pesuun, vaikka ei meikkaisikaan. Tämä voisi olla mukava tuote nuoren ihon puhdistussettiin yhdessä piparminttukasvoveden kanssa. Orvokkisarjassa on myös kasvoille tasapainottava hoitovoide. Tästä saatavilla myös pienempi matkakoko.

Orvokkipuhdistus verkkokaupassa

We Love The Planet – deostick

Alumiiniton ja tehokas valinta vaikka heti ensimmäiseksi deodorantiksi. Sarjan soodaton So Sensitive on suosituin tuoteperheen sisällä, sopii herkillekin kainaloille ja onkin todettu monissa testeissä oikein hyväksi. So sensitivessä on hyvin mieto, kookokseen vivahtava tuoksu. Sarjasta löytyy myös sitruksinen Forever Fresh unisex-tuoksu, jonka käärisin pojalle pakettiin. Nämäkin sopivat yhdistettäväksi oikeastaan minkä vain yllä mainitun tuotteen kanssa tai ihan sellaisenaan.

So Sensitive-deon löydät täältä
Ja Forever Fresh täältä

Toivottavasti tästä vinkkikirjoituksesta poiki joitain ideoita helpottamaan mahdollista joulunalushässäkkää. Vaikka nyt ajatus tuntuu vielä kaukaiselta mutta viikot vierii nopeaa tahtia ja kohta se joulu onkin jo ovella. Mukavaa joulunalusaikaa ja valoisia ajatuksia pimeän keskelle juurikin Sinulle!

Nähdään, kuullaan ja tavataan!
toivottelee Amalindan kauppias,
Tanja