Hakusessa: varma nakki joulupakettiin?

Tässä joulun alla itse kullakin alkaa mieli askarrella erilaisissa joulunajan muistamisissa. Monestihan on niin, että ei se lahjan suuruus vaan olisi mukava keksiä jotain henkilökohtaisesti koskettavaa tai ilahduttavaa. Helpommin sanottu, kuin tehty. Kun pitää muistaa kummilapsia ja opettajaa, ystävää, sukulaisia, harrastuspiirin vetäjää… Onhan noita tuossa jo helposti useita!

Ajattelin vinkata tähän erään, todella monelle kohde- ja ikäryhmälle sopivan idean. Sen voi antaa ihan sellaisenaan tai yhdistettynä johonkin muuhun saajalle mieluisaan. Kyseessä on Balmyoun karite- eli sheavoi, jossa on hurjan paljon kivoja pointteja:

• sopii ihan koko perheelle vauvasta vaariin ja aivan herkkäihoisillekin
• käyttötarkoituksia on lähes rajaton määrä. Yöksi tai talvisaikaan tehohoitoa kuiville käsille sekä kuiville kantapäille, atooppisen ihon tehokosteutukseen, huulivoiteeksi, ärtyneelle iholle, vauvan herkälle iholle, auringonpolttamiin, pieniin ihon nirhaumiin, raskausarpien ehkäisyyn odotusaikana, kuivalle iholle kosteusboosteriksi aika ajoin normaalin kosteusvoiteen ohelle, parranajon jälkeen kasvoille, pakkasvoiteeksi…
• Hajusteeton, säilöntäaineeton, väri- ja lisäaineeton, aivan 100% puhdas nilotica-karitevoi on puhdas ja turvallinen tuote.
• Tyylikäs ja kaunis pakkaus, joka on samalla myös ekologinen: Kauniisti huurrettua kierrätyslasia ja nopeasti kasvavaa bambua. Purnukkaa ei ole syyttä kehuttu erääksi kauneimmista vähän aikaan markkinoille tulleista luonnonkosmetiikka-alalla. Tämä ei näytä yhtään hullummalta kylppärissä ja tämän kehtaa viedä vaikka kukkasen sijaan muistamiseksi!
• eettisiä näkökulmia arvostavalle tämä on loistovalinta. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, sosiaalinen vastuu huomioiden ja yritys tukee koulutusta ja muuta kansalaistoimintaa Ugandassa, erityisesti tuotteen valmistusalueella. Yrityksen ideologiaan kuuluu myös mahdollisimman pieni ekologinen jalanjälki koko tuotteen elinkaaren läpi. Tiukka Natrue-sertifiointi varmistaa, että tuotteet todellakin täyttävät puhtaan luonnonkosmetiikan vaatimukset. Myöskin vegaaninen ja eläinkokeeton.
• Koska käyttötarkoituksia on hurjan paljon, lahja tulee mitä todennäköisimmin käyttöön jollakin tapaa! Kaapithan meillä monella on jo täynnä kaikenlaista tavaraa. Voi olla vaikea keksiä toisen sisustusmakuun sopivaa esineistöä tai ehkä lahjan saaja haluaa vältellä turhaa kuluttamista, mutta olisi kiva muistaa jollain häntä kuitenkin

Tämän voi halutessaan yhdistää isommaksi lahjaksi vaikka saman valmistajan kahviöljyn- tai moringaöljyn kanssa. Aika ihana ja ylellinen ihonhoitosetti kenelle vain! Tai ystäväperheelle voi kerätä luonnonkosmetiikan sauna- ja hemmottelupakkausta yhdistellen Überwoodin shampoo- ja suihkutuoteperheeseen. Tai mikä ettei voisi kääriä samaan pakettiin hyvää suklaata sisäiseen hemmotteluun ja sitten ihonhoitotuotteen ulkoisesti nautittavaksi.

Täällä Uudessakaupungissa sataa vettä kaatamalla ja keli on harmaa kuin villasukka. Tyypillinen eteläisen rannikon marraskuu, jolloin positiivista mieltä joutuu aamuisin oikein kaivelemaan esille! Mutta jo vain, vähän silti innostuin jo joulumielelle visioidessani jo lahjakääreitä näille eri vaihtoehdoille. Oi, näistä syntyy kyllä vaikka ja mitä! Tässä on kyllä tuote ja tuoteperhe, jossa on kaikki osaset kohdallaan ja siksi sitä on niin ihana myöskin vilpittömästi suositella. No mutta, vielä on hetkinen aikaa joulukiireisiin, joten iloitaan nyt vaikka kynttilöistä, suunnitellaan hyvällä fiiliksellä tulevaa joulunaikaa ja tehdään merkityksellisiä jouluostoksia.

Balmyou karitevoi Amalindan verkkokaupassa