Upea, upea Beauty Garden-kurkkunaamio

Blogi pitänee korkata jollain aiheella ja ajattelin aloittaa esittelemällä yhden aivan lempparituotteeni! Se on Beauty Gardenin kurkkunaamio, joka onkin eräs tuoteperheen kestosuosikeista. Tuoteperhe ja ylipäätään luonnonkosmetiikkatuotteet muuttivat hauskasti lähes sattuman kaupalla omaan liikkeeseeni naapurista, kun yrittäjät lähtivät uusille urille. Tämä on kyllä ollut erittäin antoisa ja mielenkiintoinen polku ja tuotteet sopivat omaan ja Amalindan ideologiaan todella hyvin. Välillä siis sattumat tuovat eteen aivan loistojuttuja!

Beauty Garden on siis ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka valmistaa nimenomaan satokausikosmetiikkaa. Se tarkoittaa sitä, että yritys viljelee itse kaikki tuotteiden kasvikset omalla luomutilallaan Ranskan Auriacissa ja jos satoa ei tule, ei raaka-ainetta hankita mistään muualta. Eli jos jonkun tietyn vihanneksen, vaikkapa kurkun sato menee aivan pipariksi, kurkkunaamiota ei sitten tehdä sinä vuonna. Tämä ajattelutapa kuvaa yrityksen ideologiaa ja tarkkuutta erinomaisesti. Tuotteissa on vaikuttavaa kasvia aina vähintään 20 prosenttia ja valmistus tapahtuu välittömästi sadonkorjuun jälkeen. Näin saadaan mahdollisimman paljon vitamiineja ja ravinteita kasveista välitettyä myös itse tuotteeseen. Tuotteen säilöntäaineinakin on retiisi ja luonnon E-vitamiini keinotekoisten lisäaineiden sijaan. NaTrue-sertifikaatti varmistaa, että tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan vaatimukset ja että luomuainesosapitoisuus on korkea (95-100%).

Yrityksen ideologiaan kuuluu myös mahdollisimman yksinkertainen ihonhoito parilla-kolmella laadukkaalla tuotteella. Kylppäriä ei siis ole pakko täyttää erilaisella purnukka-arsenaalilla vaan vähemmälläkin pärjää. Se todellakin pitää paikkansa, nyt kun itse olen ehtinyt testailla näitä tuotteita jo reilut pari vuotta. Puhdistustuote, kosteusvoide ja kirsikkana kakun päällä kasvonaamio; tämä setti on jo aivan loistava apu iholle vuoden ympäri!
Kurkkunaamio sopii ihan kaikille ihotyypeille, myöskin herkälle iholle. Sen koostumus on paksu ja naamio tuoksuu vain kurkulle. Hyvin kevyt ja miellyttävä tuoksu siis. Naamio sopii käytettäväksi kasvojen tehokosteutukseen kerran- tai pari viikossa, tarvittaessa vaikka useamminkin. Sen voi jopa jättää yöksi vaikuttamaan kasvoille ja aamulla sitten vain pyyhkäise imeytymättä jäänyt osa kevyesti pois kostealla vanulapulla tai huuhtele vedellä. Ihanan virkistävän, rauhoittavan ja pehmeän tunteen huomaa kyllä kasvoilla! Itse olen saanut tästä tehotuotteesta apua myös aivan todella kuivien ihokohtien hoidossa, eli esimerkiksi kovan flunssan jälkeen punoittavat nenänpielet rauhoittuvat ja pehmenevät tämän avulla.

Tästä tuotteesta löytyy paljonkin kokemuksia netistä. Linkkaan tähän pari kivaa juttua, jos kiinnostut lueskelemaan näistä enemmänkin! Esim. loistavassa ja asiantuntevassa Kemikaalicocktail-blogissa löytyy käyttökokemuksia kurkkunaamiosta ja myöskin muista tuoteperheen tuotteista:
linkki täällä

Samoin Glitz & Glam-blogissa on kivasti kerrottu koko sarjasta täällä

Kurkkunaamion voit tilata täältä:

Beauty Garden kurkkunaamio 50ml